NÄIN RAKENNETAAN ELÄINKOULUTUKSESTA VERKKOBISNES​ 

Case: Koiruuksien klubi Oy

Koiruuksien klubi on onnistunut rakentamaan täysin tyhjästä suuren verkkokoulutuskokonaisuuden ja hankkimaan paljon asiakkaita. Näin ei kuitenkaan ole ollut aina.


Muistan kun Helmi ja Heidi ottivat meihin yhteyttä muutama vuosi sitten. He tuskailivat verkkokurssialustansa kanssa. Heillä oli käytössään Moodle mutta se ei soveltunut verkkokurssien myyntiin. He halusivat rakentaa koulutusbisneksensä uudelle tasolle ja tarvitsivat siihen toimivan ratkaisun.


Lue myös: Miten Wordpressillä rakennetaan verkkokurssisivusto


Suureen haasteeseen olikin tarjolla helppo ratkaisu!


”Mehän aloimme verkkokurssien pakertamisen Moodlella. Hieman hankala, oppilaitosmainen ja visuaalisesti ei niin hirveän hyvin muokattavissa. Opiskelijat jotka ovat kulkeneet kanssamme alusta saakka muistavat varmasti tuon ajan.


Muutama vuosi sitten siirryimme tekemään yhteistyötä Verkkokurssitehtaan kanssa. Alustaksi tuli Verkkokurssikone.  Wordpressin ja Woocommercen päälle rakennetu alusta oli valintana helppo. Tähän yhdistelmään luottavat myös monet tosi isot toimijat. Laskimme, että nämä eivät varmaan katoa markkinoilta heti huomenna. Emme halua olla joka vuosi vaihtamassa alustaa. Myös tietoturva painoi paljon vaakakupissa."


Lue myös: Näin ohjelmistoyritys hyödyntää verkkokursseja opetuksessa


Mutta ah, se hetki kun Verkkokurssitehtaan Ilpo kysyi, että millaisen visuaalisen ilmeen haluaisitte. Selasimme vaihtoehtoja ja olimme kuin lapset karkkikaupassa. (No me ollaan kyllä vähän sellaisia karkkikaupassa edelleen.)

-Helmi ja Heidi Pesonen, omistajat, Koiruuksien Klubi Oy-


Katso tästä linkistä millaisen teeman Koiruuksien klubi valitsi sivustonsa pohjaksi.

Ja täältä näet millainen sivusto on valmiina. Juttu jatkuu kuvan jälkeen.Tietoturva on tärkeä asia Koiruuksien klubille


"Meille on ihan erityisen tärkeää turvallisuus, helppokäyttöisyys, se että homma toimii ja näyttää hyvälle. Isona plussana pidimme sitä, että saamme toimia kotimaisen yrityksen kanssa ja siellä on ihan oikeita ihmisiä töissä. Sellaisia, joilla on nimi ja joilta voi kysyä ja joilta saa vastauksen nopeasti. Tätä kaikkea etsimme ja löysimme sen Verkkotehtaan kautta. Ei olla vaihtamassa."


Lue myös: Näin myydään koulutuksia Suomesta Intiaan


Meillä on nykyisin käytössä juuri sellainen kokonaisuus jota tarvitsemme eli:


  • verkkosivusto,
  • verkkokauppa ja hyvät maksutavat,
  • verkkokurssialusta sekä
  • sähköinen markkinointi ja markkinointiautomaatio liitettynä järjestelmään.

Kaikki koulutusten myynnissä tarvittavat löytyvät samasta järjestelmästä eikä meidän itse tarvitse huolehtia ollenkaan teknologiasta. Ilman Verkkokurssitehdasta järjestelmä olisi jäänyt meiltä rakentamatta tai ainakin siihen olisi mennyt tolkuttoman paljon aikaa.


Meidän ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin sisällöistä. Saamme palvelimen, teknologian, ylläpidon ja kehityksen sekä suomenkielisen tuen Verkkokurssitehtaalta.

-Helmi ja Heidi Pesonen, omistajat, Koiruuksien Klubi Oy-

Ilpo Tuononen

Toimitusjohtaja ja perustaja Verkkokurssitehdas Oy

MAKSUTON OPAS JA VERKKOKURSSI

Kyllä, tahdon saada maksuttoman oppaan ja aloittaa heti verkkokurssin:

Saat heti oppaan sähköpostiisi sekä jatkossa ensimmäisenä tiedon uusista julkaisuista ja tiedotteista. Osoitteesi on meillä turvassa. Emme spämmää ja voit poistua sähköpostilistalta helposti milloin vain.


MITÄ KONEELLA VOI TEHDÄ?

Verkkokurssikone on helposti käyttöönotettava ja räätälöitävä SaaS-palvelu. 

Siitä löytyvät kaikki koulutusten myynnissä tarvittavat toiminnot ja siihen on helppo rakentaa monipuolisia lisätoimintoja.


  • check
    Verkkosivusto ja maailman suurin lisäosien valikoima
  • Maailman käytetyin verkkokauppa-alusta
  • Sähköinen oppimisympäristö
  • Valmiit liitännät moniin järjestelmiin kuten sähköinen markkinointi, markkinointiautomaatio tai webinaarityökalut

www.bioacademy.fi

Koulutusten myynti kansainvälisille markkinoille ei yksinkertaisesti onnistu ilman toimivaa ja laadukasta digitaalista ympäristöä. Meille rakennettiin tarpeitamme vastaava kokonaisuus joka sisältää verkkosivut, verkkokaupan, sähköisen oppimisympäristön, digimarkkinoinnin järjestelmät sekä markkinointimateriaalia. Lisäksi Verkkokurssitehdas auttoi rahoituksen hakemisessa. Suosittelen Verkkokurssitehdasta muille koulutusten myyjille.


Liisa Toivonen

Toimitusjohtaja, Bioacademy Finland Oy

www.koiruuksienklubi.fi

Muutama vuosi sitten siirryimme tekemään yhteistyötä Verkkokurssitehtaan kanssa. Alustaksi tuli Wordpress ja verkkokaupaksi Woocommerce. Tähän yhdistelmään luottavat myös monet tosi isot toimijat, mikä puolsi valintaamme. Myös tietoturva painoi vaa’assa. Olemme olleet todella tyytyväisiä Verkkokurssitehtaan palveluihin ja voimme suositella heitä lämpimästi.


Heidi ja Helmi Pesonen

Omistajat, Koiruuksien klubi Oy

www.oppimaa.fi

Autan verkkokoulutuksella päiväkoteja ja kouluja vahvistamaan lasten, perheiden ja työntekijöiden hyvinvointia sekä edistämään yhteisöllistä opiskeluhuoltoa. Verkkokurssitehdas räätälöi meille tarpeisiimme sopivan järjestelmän ja sen käyttö on osoittautunut erittäin helpoksi. Yhteistyö Verkkokurssitehtaan kanssa on sujunut hyvin alusta lähtien. Suosittelen heitä lämpimästi.


Helena Lehtimäki

Toimitusjohtaja, Oppimaa Oy

KEITÄ OLEMME?

Olemme kaksi vanhaa kaverusta, tunteneet toisemme liki 30 vuotta. Pohdiskelimme muutama vuosi sitten verkkokoulutusasioita. Ilpo oli kiinnostunut rakentamaan verkkokursseja muttei löytänyt siihen sopivaa verkkokoulutusalustaa.


Eelis on rakentanut verkkosivuja, verkkokauppoja ja sähköisiä oppimisympäristöjä yli 20 vuoden ajan joten päätimme lyödät hynttyyt yhteen ja rakentaa oman alustan. Näin sai alkunsa Verkkokurssikone.


Alustaa alkoivat kysellä tämän jälkeen muutkin kouluttajat käyttöönsä. Tällä polulla olemme edelleen ja nykyisin autamme muita rakentamaan koulutusbisnestä verkkoon.


Olen Eelis. Vastaan siitä, että koneesta löytyvät parhaat mahdolliset toiminnallisuudet ja että se puksuttaa tasaisen varmasti ilman käyttökatkoja.Olen Ilpo. Vastaan siitä, että asiakkaidemme projekteille on käytössä parhaat resurssit (rahoitus, teknologia ja tekijät)